Despre magazinul online NEXY.ro

NEXY.ro sau NEXY.store este un magazin online care comercializeaza hardware si software in general pentru afaceri si in special pentru magazine si magazine online.

Toate produsele hardware oferite sunt in prealabil testate ca functionalitate si compatibilitate cu software-ul produs de noi pentru a va putea oferi cea mai buna experienta in utilizarea lor impreuna. Mai mult, in anumite cazuri am dezvoltata fuctionalitati software care sa utilizeze la maxim facilitatile componentelor hardware.

Bineinteles, puteti achizitiona echipamante hardware separat si sa le folositi cu alte aplicatii software si puteti achizitiona software separat pe care sa-l folositi cu alte echipamente hardware.

Produsele Software din categoriile Retail, HoReCa, eCommerce oferite de site-ul nostru sunt produsele noastre proprii - Nexus Media srl - si sunt vandute sub brand-ul Nexus ERP Software.

Produsele Hardware cu brand-ul NEXY sunt produse realizate la comanda in PRC, Hong Kong si South Korea cu caracteristici si functionalitati special selectate de catre noi, asa cum aminteam si mai sus, pentru a se integra cat mai bine cu solutiile noastre software. Fiecare tip si model de dispozitiv hardware in parte a fost testat in prealabil de catre echipa noastra.

NEXY este o marca comerciala inregistrata la EUIPO - European Union de catre Nexus Media srl.